‘Fedder’ på plads til 2012

af Søren Kottal

‘Fedder’ på plads til 2012

Anders Feddersen og Odense Bulldogs har indgået en toårig kontraktforlængelse.

Holdets rygrad af egne spillere fortsætter med at blive styrket i disse dage, hvor Anders Feddersens kontraktforlængelse nu også er faldet på plads. Den 19-årige wing imponerede i den netop overståede sæson, der var hans første i eliteregi.

– Jeg anser Feddersen som en klog ishockeyspiller, som arbejder hårdt begge veje og har en god størrelse. Næste år håber jeg på, at han vil tage endnu større ansvar i offensiven, for der findes helt sikkert mere i ham, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Sammen med Kristian Zink deltog Feddersen i sidste sæson ved U18-VM, og i denne sæson var han før jul med ved U20-VM i Frankrig, hvor en skade imidlertid drillede undervejs.

Den seneste tid har han været med på A-landsholdets træninger frem mod næste måneds VM-slutrunde, og ambitionerne i den retning fejler da heller ikke noget hos den unge Odense-dreng.

– Det er nok for tidligt at drømme om landsholdet allerede i næste sæson, men det er da helt klart en ambition på længere sigt. Det har været sjovt at prøve kræfter med de seneste uger.

– Lige nu er jeg bare spændt på næste sæson, hvor jeg forhåbentlig får lige så meget tillid igen. Så er det så op til mig selv at vise, at den tillid er berettiget, udtaler Anders Feddersen.

Anders Feddersen tegnede sig for fem scoringer og fire assister i sine 33 Bulldogs-kampe i denne sæson.

Læs også:

  • Anders Feddersens spillerprofil
  • Kommende kampe i Vin Med Kant arena
    Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

    Seneste nyheder