Seks unge på kontrakt

af Søren Kottal

Seks unge på kontrakt

Odense Bulldogs har sikret sig aftaler med en hel kæde fuld af lovende talenter fra egne rækker.

Fire unge fynboer rykkes op på ligaholdet for første gang, mens to øvrige forlænger deres aftaler fra sidste sæson. En målmand, to backer og tre angribere, der alle er klar til at spille en rolle på næste sæsons Bulldogs-mandskab.

18-årige Nicklas Dabbagh overtager Søren Nielsens rolle på holdet. Den talentfulde målmand har været omkring diverse ungdomslandshold, og debuterede i sidste sæson med et par reservetjanser i AL-Bank Ligaen.

På backlinjen er det blevet til en forlængelse med 19-årige Mads Jespersen, som var en af sidste sæsons positive overraskelser. Her blev den unge Odense-back noteret for hele 58 kampe, et debutantmål og to assister. Han skal i den kommende sæson tage springet helt op og kæmpe med om startpladserne.

Han får selskab af 17-årige Kristian Zink i de bagerste geledder. Den defensivt stærke back var fast mand på U18-landsholdet i sidste sæson, hvor han tog sine første livtag med AL-Bank Ligaen i form af tre optrædener.

Talentfuld offensiv trio
En lovende angrebskæde er ligeledes på plads. 21-årige Jeppe Bjørck er med sine 66 Bulldogs-kampe det mest rutinerede islæt hos den nye, unge garde. Den teknisk stærke wing var mest i indskifterens rolle sidste år, men skal nu tage et skridt længere op af stigen.

Sidste sæsons suveræne ligatopscorer i U20-rækken, 19-årige Claus Eriksen, er ligeledes på plads. Centerspilleren blev forbigået til U20 VM, men skal nu forsøge at overføre sin produktion til eliteplan, hvor han vil få mere spilletid og øget ansvar.

sidst men ikke mindst er endnu en stamspiller på sidste sæsons U18-landshold på plads. 18-årige Anders Feddersen er den eneste helt uden eliteerfaring, men et meget lovende angrebstalent, der sin unge alder til trods producerede flot i U20-rækken og i 1. division sidste år.

Som et led i deres udvikling er den fynske sekstet i disse dage på vej til et næsten tre uger langt træningsophold hos Dean Fedorchuks hockeyskole i Fairbanks, Alaska inden træningsopstarten i Albani Arena mandag i uge 32.

Læs også:

  • Bruttotruppen 2009/10
  • Kommende kampe i Vin Med Kant arena
    Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

    Seneste nyheder